Spoed – Tandartspraktijk M. Bueninck – Twello

Spoed

Vraagt u zich af of er sprake is van spoed of denkt u dat behandeling misschien kan wachten tot de eerstvolgende werkdag? De spoeddienst kan dit met u bespreken.

In de informatie over mondgezondheid en op www.allesoverhetgebit.nl staan enkele voorbeelden en tips bij acute pijn en andere vervelende situaties aan uw tanden of mond.

Bij acute pijn of andere spoedgevallen, belt u tijdens en buiten openingstijden: 0571-292814. Houd pen en papier bij de hand voor het noteren van gegevens.

AVONDDIENSTEN 

Maandag 12 april t/m donderdag 15 april (na 17.00 uur)

De avonddienst is bedoeld voor situaties die niet tot de volgende dag kunnen wachten, bijvoorbeeld wanneer er sprake is van een nabloeding of ongeval.

Houdt u er rekening mee dat het bij veel tandartsen gebruikelijk is om de verrichtingen in de waarneming contant af te rekenen. Ook dient u een geldig legitimatiebewijs en zorgpas te tonen.

Tandartspraktijk van Kerkhof
Coldenhovenseweg 8A Eerbeek
0313-820203

WEEKENDDIENSTEN

Vrijdag 16 april t/m Zondag 18 april

De weekenddienst en waarneming is bedoeld voor ernstige pijnklachten, dikke wang,  nabloedingen en ongevallen.

Houdt u er rekening mee dat het bij veel tandartsen gebruikelijk is om verrichtingen in de waarneming contant af te rekenen. Ook dient u een geldig identiteitsbewijs en zorgpas te tonen.

Tandartpraktijk Loenenseweg
Loenenseweg 90 Eerbeek
0313-659459